MÉDIATECHNOLÓGIAI ÉS KÖNNYŰIPARI INTÉZET
Oktatók és tanárok - ÓE - RKK - Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet

Oktatók és tanárok

Dr. Borbély Ákos

Egyetemi docens
Szobaszám: D. 161
Telefonszám: +36-1-666-5962
E-mail: borbely.akos@uni-obuda.hu
Önéletrajz
CV


Dr. Csiszér Tamás

Egyetemi docens
Szobaszám: D. 257/B
Telefonszám: +36-1-666-5982
E-mail: csiszer.tamas@uni-obuda.hu
Önéletrajz
CV


Dr. Gregász Tibor

Egyetemi docens, Minőségirányítási és technológiai szakcsoport vezetője
Szobaszám: D. 257/A
Telefonszám: +36-1-666-5723
E-mail: gregasz.tibor@uni-obuda.hu
Önéletrajz
CV


Dr. Takács Áron

Adjunktus, C. egyetemi docens
Szobaszám: D. 257/A
Telefonszám: +36-1-666-5723
E-mail: takacs.aron@uni-obuda.hu
Önéletrajz
CV


Görgényi-Tóth Pál

Tanársegéd
Szobaszám: D. 158
Telefonszám: +36-1-666-5921
E-mail: gorgenyi.pal@uni-obuda.hu
Önéletrajz
CV


Prokai Piroska

Mestertanár
Szobaszám: D. 160
Telefonszám: +36-1-666-5963
E-mail: prokai.piroska@uni-obuda.hu
Önéletrajz
CV


Göndör Vera

Mestertanár
Szobaszám: D. 259
Telefonszám: +36-1-666-5722
E-mail: gondor.vera@uni-obuda.hu
Önéletrajz
CV


Csillagné Kiss Mariann

Mestertanár
Szobaszám: D. 159
Telefonszám: +36-1-666-5964
E-mail: csillagne.mariann@uni-obuda.hu
Önéletrajz
CV


Farkasné Kóka Zsuzsanna

Mestertanár
Szobaszám: D. 159
Telefonszám: +36-1-666-5964
E-mail: koka.zsuzsanna@uni-obuda.hu
Önéletrajz
CV


Kertész Zoltán

Mestertanár
Szobaszám: D. 259
Telefonszám: +36-1-666-5722
E-mail: kertesz.zoltan@uni-obuda.hu
Önéletrajz
CV

Adatvédelmi és cookie tájékoztató
ÓE - RKK - Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet

Kérjük tanulmányozza át az Óbudai Egyetem adatvédelmi és cookie tájékoztatóját.

Amennyiben szükséges, oldalunk cookie beállításait az alábbiakban tudja módosítani.

Feltétlenül szükséges sütik

Ezen sütik a weboldal rendeltetésszerű használatát biztosítják, a weboldal megfelelő működéséhez szükségesek, éppen ezért ezek használatát nem lehet megtiltani.

Funkcionális sütik

Az oldal statisztikai, elemzési célra sütiket használ (pl Google Analytics), azonban a weboldal ezek elfogadása nélkül is használható.

Ezeknek a sütiknek a használata segíti a munkánkat az oldal működésének javításában.

A jelenlegi oldal frissítve: 2024.01.24.