A Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet munkatársai részt vettek a Best Print és a Hungaropack zsűrijében

A Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet (MIK) munkatársai idén is részt vettek a hazai nyomda és csomagolóipar legrangosabb szakmai versenyének zsűrijében.

A Best Print Hungary egy olyan rangos szakmai megmérettetés, ahol a nyomdaipar legkiválóbb hazai és nemzetközi szereplői mutathatják be innovatív termékeiket és szolgáltatásaikat, miközben a zsűri a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően értékeli a pályaműveket.

A Hungaropack Magyar Csomagolási Verseny a csomagolóipar egyik legjelentősebb hazai eseménye, ahol a hazai és nemzetközi cégek bemutathatják legújabb csomagolási megoldásaikat, technológiáikat és anyagaikat, miközben a verseny célja a fenntarthatóság és az innováció ösztönzése a csomagolóiparban.

A zsűri tagjai között volt Dr. habil Koltai László intézetigazgató, Tiefbrunner Anna intézetigazgató helyettes, valamint Prokai Piroska mestertanár. A zsűri feladata volt a pályázatok értékelése és a díjak odaítélése.

A zsűri tagjai elmondták, hogy a pályázók nagyon magas színvonalú munkákat nyújtottak be. A díjakat a legjobbaknak ítélték oda, akik a legmagasabb minőséget és innovációt képviselték.

A MIK munkatársai büszkék arra, hogy részt vehettek a zsűriben, és hogy hozzájárulhattak a hazai nyomdaipar és csomagolóipar fejlődéséhez.