Záróvizsgával kapcsolatos információk

Tisztelt Hallgató!

Amennyiben végezni szeretne ebben a félévben, a következő teendői vannak:

Záróvizsga jelentkezés:

A Neptun-ban az Ügyintézés/záróvizsgák menüpont alatt

Előrehozott vizsgára december 6-12 között lehet feljelentkezni (a vizsga várhatóan január 5-én lesz, azoknak, akik felsőoktatási jelentkezés miatt legkésőbb január 10-ig meg kell, hogy szerezzék a BSc diplomát a pontszámításhoz)

Szokásos időben tartott záróvizsgára december 13-22 között lehet jelentkezni, a vizsgák január 24-február 4. között lesznek.

A záróvizsgák pontos időpontját és a hallgatók beosztását az egyes napokra az intézetek készítik el, a jelentkezési időszak lezárulta után.

Kérem, hogy a jelentkezési időszaknál a bővebb menüpontnál olvassa el, a záróvizsgára jelentkezés feltételeit.

Január 20-ig le is lehet jelentkezni, ha még nincs időpontra beosztva, ha már van pontos vizsgaidőpontja, akkor kérvénnyel lehet lejelentkezni a Neptun/Kérvényeknél (OE-0069 sz.)

Ugyanitt található a kérvény arra, ha valaki a jelentkezési időszak után szeretne záróvizsgára jelentkezni (OE-0075. sz.)

Abszolvált hallgatók:

Már abszolvált hallgatók a 0022. sz. kérvény kitöltése, elküldése és az ügyintéző által kiírt 12 000,-Ft-os díj befizetése után tudnak jelentkezni.

Akik már záróvizsgáztak, de sikertelenül, a (0054. sz.) Záróvizsga ismétlési kérelem kérvényt is küldjék el, tárgyanként 5500,-Ft díjat kell fizetniük a pótzáróvizsgáért.

Neptunos tájékoztató: https://neptun.uni-obuda.hu/szakdolgozat

Záróvizsga jelentkezéssel kapcsolatos problémákkal keressék Pásztor Ildikót (pasztor.ildiko@uni-obuda.hu) , telefon:06-1-666-5939.

A szakdolgozatot/diplomamunkát az egyetem szakdolgozat portáljára kell feltölteni 2021. december 15-én éjfélig (https://diploma.uni-obuda.hu/)

A dolgozatban benne kell lennie az aláírt feladatlapnak, amit a Neptun-ból nyomtattak ki az intézetben. A portálra bejelentkezés után a dolgozatot .pdf formátumban kell feltölteni, erre csak EGYSZER van lehetőség, ezért kérem, hogy nagyon figyeljenek oda, mit töltenek fel. A rendszerből kerül majd át plágium ellenőrzésre a feltöltött dolgozat. Feltöltés előtt olvassák el a portálon lévő tájékoztatást, kérem.

Az portál használatával kapcsolatos kérdéseiket az alábbi e-mail címre küldjék:
diplomamunka.support@uni-obuda.hu

Üdvözlettel:

Pásztor Ildikó

Kari Oktatási Csoport